Baleset

2023.07.29. 13:11

Elloptak egy Volánbuszt Kiskunhalason, a tolvaj egy autó visszapillantótükrét is letörte vele

Szombat délelőtt órákra lezárta a rendőrség a Csetényi Élménypark előtti körforgalmat és a közeli parkoló egy részét, információink szerint a lopott autóbuszt itt sikerült megállásra kényszerítenie a megrongált autó tulajdonosának. Úgy tudjuk, hogy a férfi, aki ellopta a buszt elmenekült a helyszínről.

Pozsgai Ákos

A Csetényi Élményparktól nem messze, egy parkolóban sikerült megállítani a buszt

Fotó: Pozsgai Ákos

Meg nem erősített információink szerint szombat délelőtt 11 óra után nem sokkal, a Semmelweis téren parkolt a Volán autóbusza, itt szállt fel rá a férfi, majd beindította és elindult vele. Úgy tudjuk, hogy indulás közben letörte az autóbusz előtt parkoló autó visszapillantó tükrét, majd megállás nélkül tovább hajtott a Csetényi Élménypark irányába. Az autó hölgy tulajdonosa, miután észlelete, hogy a busszal megrongálták a gépkocsiját, az autóbusz után hajtott, majd a Csetényi Élménypark előtti körforgalomban sikerült megállásra kényszerítenie. Információink szerint, számon kérte a „sofőrt”, majd visszament a hölgy az autójához, hogy telefonon segítséget kérjen, eközben az autóbuszt vezető férfi elmenekült a helyszínről. Információink szerint az incidens során senki nem sérült meg.

Perceken belül fél tucat rendőrautó érkezett a bejelentés helyszínére, ahol úgy tudjuk, hogy a rendőrök meghallgatták a hölgyet és időközben előkerült az autóbusz igazi sofőrje is. Később nyomozók is érkeztek, valamint a halasi rendőrkapitányság bűnügyi helyszínelői is, akik nyomokat rögzíthettek az autóbuszon. Információink szerint a rendőrök keresik az busztolvajt. Az üggyel kapcsolatban a kérdéseinket elküldtük az Országos Rendőr-főkapitányság Sajtóügyeletének, amint hivatalos tájékoztatás megérkezik közölni fogjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában