Együttműködés

2023.07.26. 13:39

A kecskeméti speciális mentőkkel is szövetkezik a főkapitányság

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület együttműködési megállapodást kötött – adták hírül a police.hu oldalon.

Tapodi Kálmán

Az együttműködési megállapodást dr. Gulyás Zsolt dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány és Trencsényi Péter, az egyesület elnöke írták alá

Forrás: police.hu

A vármegyei rendőr-főkapitányság továbbra is keresi azokat az intézményeket, egyesületeket, csapatokat, amelyek közreműködésével hatékonyabban végezheti a munkáját. A Hírös Rescue Team egy speciális mentéssel foglalkozó egyesület, amelynek a segítségét már többször igénybe vette a rendőr-főkapitányság. Ezt a partnerségen alapuló viszonyt öntötték a felek írásos formába a kölcsönös segítségnyújtás jegyében. A mentőcsapat elsősorban eltűnt személyek felkutatására specializálódott, tagjai többek között részt vettek a törökországi földrengés túlélőinek felkutatásában – fogalmaztak a közleményben. Az együttműködési megállapodást dr. Gulyás Zsolt dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány és Trencsényi Péter, az egyesület elnöke írták alá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában