Gyilkosság

2023.06.18. 17:41

Megöltek egy idős asszonyt Jánoshalmán – galériával, frissítve

Vasárnap este hét óra körül befejezték a helyszínelést Jánoshalmán, a Fecske utcában, ahol vasárnapra virradó éjjel megöltek egy idős asszonyt. A bűnügyi technikusok és a nyomozók levonultak a helyszínről, az addig rendőrségi szalagokkal lezárt utca újra járható.

Pozsgai Ákos

Vasárnap este hét óra körül fejezték be a rendőrök a helyszínelést

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (2023.06.19. 10.40):

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint vasárnap hajnalban érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy jánoshalmi idős nőt holtan talált ágyában a szomszédja. A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazástól származtak. A bűncselekmény elkövetésének a gyanúja egy 23 éves férfire terelődött. A férfit emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását.

(20.39):

Információink szerint a feltételezett elkövető szombaton késő este tört be az egyedül élő idős asszonyhoz, akire vasárnap reggel vérbe fagyva találták rá a házában. A szomszédoknak gyanússá vált, hogy kora reggel nyitva volt a ház kapuja, ami nem szokott nyitva lenni. A szomszédok értesítették a rendőrséget, miközben bementek a házba, ahol az egyik helyiségben találták meg az idős asszonyt, aki ekkor már nem élt. Úgy tudjuk, hogy az elkövető egy tévét vitt magával a házból.

Helyszíni információink szerint az emberölés feltételezett elkövetőjét vasárnap elfogták a rendőrök. A rendőrség hétfőre ígért tájékoztatást az emberöléssel kapcsolatban.

Korábban írtuk:

Helyszíni információink szerint a jánoshalmi Fecske utcában történt az emberölés, úgy tudjuk, hogy vasárnapra virradó éjjel. Információink szerint a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság helyszínelői az utca egy részét teljes szélességében lezárták. A nyomozók vasárnap délután is még dolgoztak a helyszínen. 

Eddig meg nem erősített információink szerint egy idős nő az áldozat. 

Fotó: Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában