Bűncselekmény

2023.06.19. 10:24

Egy színes tévéért ölhette meg idős áldozatát a jánoshalmi gyilkos – galériával

Az ágyában, vérbe fagyva találtak rá a 80 éves asszonyra vasárnap hajnalban, akivel gyilkosa egy színes tévéért végezhetett. A rendőrséget a szomszédok hívták, a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók, három órán belül elfogták az emberölés feltételezett elkövetőjét, kezdeményezik letartóztatását. Egy 23 éves helyi férfit gyanúsít a rendőrség, akinél a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított tévékészüléket is.

Pozsgai Ákos

A Fecske utcában helyszíneltek a nyomozók

Fotó: Pozsgai Ákos

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint vasárnap hajnalban érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy jánoshalmi idős nőt holtan talált ágyában a szomszédja. A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazástól származtak. A bűncselekmény elkövetésének a gyanúja egy 23 éves férfire terelődött. A tetthelyen talált bizonyítékok alapján feltételezhető, hogy a férfi betört a 80 éves asszonyhoz, majd, amikor a sértett tetten érte, bántalmazta őt. Távozásakor magával vitte az idős áldozat TV-jét.  Az alapos nyomozati munka eredményeként a rendőrök három órán belül beazonosították, majd elfogták az emberölés gyanúsítottját, akinél a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított készüléket is.

A férfit emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását.

A jánoshalmiakat megdöbbentette a brutális bűncselekmény, a szomszédok elmondása szerint egyedül élt az idős asszony a házban a férje halála óta. Az egyik szomszédnak az tűnt fel vasárnap hajnalban, hogy nyitva volt az áldozat házának a kapuja, egy másik szomszéddal együtt mentek be a házba, ahol vérbe fagyva találták az idős asszonyt. Úgy tudjuk, hogy több biztonsági kamera is rögzítette a feltételezett elkövetőt, aki szombat éjszaka törhetett be a házba, ahol miután végezhetett áldozatával egy nagy méretű lapostévével távozott. Információink szerint a biztonsági kamerák felvételei alapján jutottak el a nyomozók a feltételezett elkövetőhöz, aki úgy tudjuk, hogy alig néhány utcával arrébb lakik az áldozat házától.

A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy a feltételezett elkövető a TV-vel távozik
Fotó: Beküldött fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában