Katasztrófavédelem

2023.06.12. 14:09

Gázpalack égett Tabdiban

Vasárnap a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Összeütközött két személygépkocsi vasárnap délelőtt Ladánybene és Kecskemét között, Lajosmizse közelében. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba – írja a katasztrófavédelem.

Egy családi ház melléképületében farakás égett vasárnap délelőtt Kerekegyházán, a Baracsi utcában. A helyszínen lévők a tűz oltását megkezdték. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy utánfutót húzó személygépkocsi vasárnap délután a 445-ös főúton, Kecskemétnél. A kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Egy nyitott szín alatt lévő gázpalack gyulladt meg vasárnap kora este Tabdiban, a Liszt Ferenc utcában. A szín tetőszerkezetének gerendái is megperzselődtek. A tabdi önkéntes tűzoltók érkeztek elsőnek a helyszínre, a tüzet egy vízsugárral eloltották, majd a kiérkező kiskőrösi hivatásos tűzoltók a területet átvizsgálták, és a szükséges utómunkálatokat elvégezték. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Vasárnap egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában