Kék hírek

2023.04.25. 09:07

Rekordot döntött a gyorshajtók száma Bács-Kiskunban

A gyorshajtók száma a múlt héten rekordot döntött, több baleset pedig a sofőrök ittassága miatt következett be. A vármegyében negyvenkét anyagi kárral járó közúti baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy súlyos, további hét esetben könnyű sérüléssel járó karambol történt, melyek során összesen kilencen sérültek meg – számolt be heti összesítőjében a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A megengedett sebességhatárokat regisztráltan 1891 sofőr lépte át. Mint közölték: a sebességmérés a következő időszakban is folytatódik, és kérik, hogy mindenki tartsa be a jogszabályban előírt sebességhatárokat! A jogsértő sofőrök legalább 30 ezer forint összegű bírságra számíthatnak.

Múlt héten összesen húsz sofőr bizonyult ittasnak az ellenőrzések alkalmával; közülük öten balesetet okoztak. Mindannyiuk ellen eljárás indult, mely során számíthatnak arra, hogy vezetői engedélyüket bevonják – tájékoztatott a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában