Baleset

2023.04.21. 16:23

Két személyautó ütközött Kunfehértónál – galériával, frissítve

Az 5412-es útra riasztották a halasi tűzoltókat pénteken délután.

baon.hu / Pozsgai Ákos

Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (20.04):

Árokba csúszott autónak állt meg segíteni egy BMW vezetője, aki félre állt az út szélére. Később egy érkező Opel sofőrje azonban feltehetően későn észlelte az út szélén álló autót és az oldalával neki ütközött. A baleset során a BMW bal hátsó kereke kitört, az Opel oldala pedig teljesen összetört.

A baleset helyszínén megállt a jánoshalmi mentőállomás éppen arra járó egyik mentőautója, információink szerint azonban a nagyobb ijedtségen kívül senkinek nem esett baja és nem szorult a mentők ellátására.

A helyszínelés is a műszaki mentés miatt teljes útzár volt a Kiskunhalas és Kunfehértó között vezető 5412-es számú úton, a baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó az 5412-es út 7-es kilométerénél, Kunfehértónál. A műszaki mentéshez kiérkezett kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van – számolt be a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában