Katasztrófavédelem

2023.04.17. 08:54

A tűzoltók mentettek ki egy kútba zuhant kutyát Tasson

Vasárnap a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Csak perceken múlott, hogy élve kijusson a kút fogságából

Fotó: Szalkszentmárton ÖTE

Egy személyautó letért az úttestről, átszakított egy kerítést és a szántóföldön állt meg vasárnap délután az 54-es főúton, Bugacpusztaháza térségében – írja a katasztrófavédelem. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Temető területén található kútba esett egy kutya vasárnap délután, Tasson. A kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók az állatot a kútból létra segítségével kimentették. Az ebet az állatorvos megvizsgálta, majd az állatmentők elszállították.

Vasárnap egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában