Kék hírek

2023.04.25. 09:37

A rendőrség munkatársa is részt vett a kecskeméti Föld Napja rendezvényen

Bozóné Soós Marianna rendőr alezredes a napokban Kecskeméten, a Deák téri rendezvényen természet-, környezet-, és állatvédelem témákkal kapcsolatban tartott játékos foglalkozásokat a gyerekeknek széles eszköztár segítségével.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Bűnmegelőzési Osztály idei prevenciós tevékenységében fontos szerepet játszanak a 2023-as év természeti értékeinek választott állatok és növények – írja a police.hu.

Környezetünk fokozottabb megóvása érdekében célunk az adott terület flóráját és faunáját, valamint a hozzájuk kapcsolódó természeti értékeket mind szélesebb körben megismertetni és népszerűsíteni. Hiszen e tudás növelése még inkább hozzájárul a környezettudatos viselkedés fejlődéséhez – különösen akkor, ha ez már igen korán, lehetőleg gyerekkortól megtörténik.

A tudatosítás kiterjedt arra, hogy minden állat egyszeri és megismételhetetlen; olyan élőlények, amelyek érezni, szenvedni és örülni képesek, és velük szemben a kegyetlenség megengedhetetlen.

Környezet-, és állatvédelem témákkal kapcsolatban tartottak játékos foglalkozásokat a gyerekeknek.
Forrás: police.hu

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!