Baleset

2023.03.08. 10:24

Lehajtott az útpályáról egy kamion az M5-ösön, a sofőr megsérült – galériával, frissítve

Egy kamionos sérült meg, amikor fák közé hajtott az M5-ös autópálya mellett, Kecskemétnél szerda délelőtt.

baon.hu / Donka Ferenc

A fák között állt meg a kamion

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (12.009):

Helyszíni információink szerint a kamion Szeged felé haladt, amikor vezetője valószínűleg elaludhatott, amikor letért a sztrádáról, majd több fát is letarolt, végül a fák között tudott megállni. Információnk szerint a kamionos fejsérülést szenvedett. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították A kamion műszaki mentése majd csak később kezdődik, így ezen a szakaszon forgalomkorlátozás várható.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Árokba hajtott, majd az árkon túl, a fák közt állt meg egy nyerges vontató az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében, a 94. kilométernél. A kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amelyhez a mentőket is riasztották. A raj áramtalanította a kamiont – közölte a katasztrófavédelem.

Szerda reggel ez már nem az első baleset az M-5ös autópályán, ugyanis az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza közelében egy személyautó borult árokba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában