Útinform

2024.05.21. 07:10

Ezeken a helyeken korlátozzák a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

útinform, munkálat, forgalom
Ezeken a helyeken korlátozzák a forgalmat Bács-Kiskunban
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Gyorsforgalmi utak: 

Az M5-ös autópályán, 

– Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es kilométer között is terelik a forgalmat szalagkorlát csere miatt. Mindkét irányban lezárták a belső sávot, a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad.

– a Röszke felé vezető oldalon, a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont felhajtó ágát lezárták felújítási munka miatt. Kerülni a 102-es km-nél a Kunszállás csomópontnál vagy a 114-es km-nél a Kiskunfélegyháza-dél csomóponton keresztül lehet.

– Ócsa és Inárcs között burkolatjeleket festenek. A 31-es és a 37-es kilométer között mindkét pályaoldalon a külső sávban dolgoznak.

– Röszke felé két helyen is javítják a szalagkorlátot. A Csengele pihenőhely előtt a 127-es kilométernél és a Szatymazi pihenőhely után a 154-es km-nél is lezárnak egy sávot a munkavégzés idejére.

– Budapest felé, Kecskemét és Kunszállás között az elválasztósáv növényzetét vágják vissza. A 96-os és a 100-as kilométer között az aktuális munkaterületnél soroljanak a külső sávba!

Főutak: 

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton,

– Soltvadkert határában a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. A 36-os kilométernél szervizúton halad a forgalom.

– szintén Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

– Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél is a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat ugyancsak helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton,

– Soltvadkert közelében, a 43-as és a 44-es kilométer között körforgalmat építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást.

– Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

Az 55-ös főúton, Baja északi részén kátyúznak. A 103-as kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel, Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Kamionstop:

A hétvégi kamionstop május 25-én szombaton 22 órától május 26-án vasárnap 22 óráig lesz érvényben.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában