Kék hírek

2023.03.03. 20:30

Halálos baleset történt az 5218-as úton Hetényegyházánál – galériával, frissítve

A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben.

baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Az elsődleges információk szerint egy személyautó ütött el egy az úton gyalogosan közlekedő embert 2023. március 3-án 18 óra 16 perckor Hetényegyháza térségében az 5218-as számú út 11-es kilométerszelvényénél– írja a police.hu.

Frissítve(21:00):

Egy gyalogos életét vesztette, amikor elütötte egy személyautó Kerekegyháza és Hetényegyháza között, az este. Információnk szerint a gyalogos az úton haladt láthatósági mellény nélkül a sötétben, amikor a mögötte érkező személyautó elütötte. Az ütközéstől a középkorú gyalogos férfi a szélvédőre, majd az útra zuhant. Ő olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem tudták megmenteni. A gépkocsiban ülő két férfi nem sérült meg. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

 

 

A rendőrség arra kéri a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában