Bulvár-celeb

2024.05.14. 20:00

Nem szégyenlős: icipici bikinifelsőben tette közszemlére hatalmas kebleit Tücsi

Ilyen szexi fotót nem sűrűn mutat magáról az egzotikus szépségű műsorvezető.

MW

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi

Forrás: MW Bulvár

Fotó: Szabolcs László

Tücsi szexi bikinis képpel mutatta meg, hogyan napozik Tenerifén. Aprócska, szinte semmit nem takaró felsőt választott, amiből kiesnek a hatalmas mellei.

Úgy tűnik, Tücsi nem szégyellős típus, élvezi, hogy az ilyen jellegű képekre rengeteg bókot kap, az oldalán most is sorra jelennek meg a dicsérő kommentek. 

A modell-műsorvezető tényleg elképesztően jó formában van, érthető, hogy időről időre levetkőzik, és megmutatja hibátlan alakját.  

A modell távkapcsolatban él a férjével, sokat van egyedül, ezért nem túl könnyű a magánélete. Bár rendszerint boldog, mosolygós képeket posztol, néha elárulja, hogy nem könnyű a házasságát működtetni úgy, hogy az év egy részében nem élnek együtt a férjével - írja cikkében az Origo.

Tücsi és férje, Sofron István jégkorongozó
Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Ripost

Az elfoglaltságok mellett nagyon kevés idő jut kettőnkre. Próbálunk időt szakítani rá, de sokat dolgozunk, így ez nem egyszerű feladat. Ám reméljük, hogy ez a sok munka majd beérik és a következő években többet tudunk pihenni. Szerencsére a jégkorongban mindig szeptembertől március közepéig tart a szezon, így a nyaram szabad; olyankor pótoljuk be azt az időt, ami szezon közben kimaradt a kapcsolatunkból

 – nyilatkozta Tücsi.

A nehézségekre utaló bejegyzéssel legutóbb év végén jelentkezett, amikor úgy tűnt, szívesen búcsúzik a tavalyi évtől. "2023, el tudlak engedni" – írta a szilveszteri buli előtt kitett képéhez, ami meglehetősen szexire sikerült.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában