Bíróság

2023.02.09. 12:03

Gyorsított eljárásban ítélték el az áruházi rablót Kecskeméten

A Kecskeméti Járásbíróság gyorsított eljárásban 3 év 6 hónap fegyház büntetésre ítélt egy többszörösen büntetett előéletű 31 éves kecskeméti férfit, akit a Kecskeméti Járási Ügyészség állított bíróság elé.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Mint arról már korábban mi is beszámoltunk, a férfi 2022. december 10-én megjelent egy kecskeméti áruházban, ahol a szatyrában elrejtett egy szakáll vágót, 2 darab francia salátát, 2 darab májast, valamint 1 szénsavas ásványvizet, aztán fizetés nélkül elindult az áruház kijárata felé. Itt a biztonsági őr feltartóztatta és felszólította, hogy az ellopott termékeket adja át, azonban a férfi megpróbálta kikerülni az őrt, majd a bejáratnál egy nagyot lökött rajta, aminek következtében az őr a földre esett, a férfi pedig elfutott. Az őrnek azonban sikerült a férfit utolérnie és az ellopott, összesen 27.801 forint értékű termékeket visszavette, így a kár megtérült – olvasható a Kecskeméti Törvényszék oldalán.

Az ítélet nem jogerős.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában