Katasztrófavédelem

2023.02.14. 10:29

Égő szeméthez és több balesthez is riasztották a tűzoltókat

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Árokba hajtott egy nyerges vontató hétfőn délelőtt az 53-as főút 6-os kilométerénél, Dunatetétlen közelében. A solti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak – írja a katasztrofavedelem.hu.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután, az 5402-es úton Kiskunmajsa közelében. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltó áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy melléképületben lévő kisteherautó platóján összehordott szemét égett hétfőn este Dunapatajon, a Hajnal utcában. A tűz átterjedt a jármű utasterére és a melléképület tetőszerkezetére is. A tulajdonos a tűz oltását megkezdte. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában