Galériával / Videóval / Frissítve

2022.03.16. 15:47

Kiraboltak egy lottózót Kecskeméten, a rendőrség keresi a tettest

Úgy tudjuk, hogy a rendőrség még keresi a tettest.

Hraskó István

Fotó: police.hu

Frissítve (18:24):

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 03000/151/2022. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki szerdán 12 óra 55 perckor egy fegyvernek látszó tárggyal kirabolt egy kecskeméti dohányboltot. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt – írja a police.hu.

 

A történtek tisztázása érdekében a rendőrök keresik a képen látható férfit.

Fotó: police.hu

Kérik, hogy aki a férfit felismeri vagy a személyazonosságával kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon. A  névtelenség megőrzése mellett tehető bejelentés a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Korábban írtuk:

A helyszínen hallott információink szerint, rablás történt szerda délután Kecskeméten, a Halasi út és a Szabadkai utca sarkánál lévő nemzeti dohánybolt és lottózóban. Úgy tudjuk, hogy személyi sérülés nem történt.

 

Mint ahogy azt megtudtuk, a rendőrök keresik a tettest, azt egyelőre még nem tudni, hogy volt-e fegyvere az elkövetőnek. Jelenleg még tart a helyszínelés.

 

Kerestük a rendőrséget az esettel kapcsolatban, későbbre ígértek tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában