Galérával

2022.03.06. 20:56

Hatan megsérültek, köztük egy kisgyermek és az apja súlyosan, amikor két autó karambolozott Bajánál

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt vasárnap az 55-ös főúton, Bajánál.

baon.hu

Frontálisa ütközött két autó az 55-ös főúton Fotó: Pozsgai Ákos

 Frissítés (21:25):

Az 55-ös főút, Csávoly és Baja közötti szakaszán egy Ford személyautó tartott Baja irányába, amikor eddig tisztázatlan okok miatt meg akart fordulni, és eközben egy Csávoly felől érkező Audi frontálisan belerohant. Helyszíni információink szerint a balesetben összesen hatan sérültek meg: ketten súlyosan, négyen könnyebben. 

 

A Ford személyautót vezető családapa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a bajai hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból. A mellette utazó felesége könnyebben sérült. Hátul, gyerekülésben utazott a pár két kisfia. Az ötéves gyermek súlyosan megsérült, a 3 hónapos kisfiú könnyebb sérülést szenvedett. Az Audit vezető nő és a mellette utazó férfi is könnyebben sérültek meg. A sérülteket a mentők kórházba szállították. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Cikkünk hamarosan további képekkel frissül!

Forrás: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk:

Az eddigi információk alapján egy személygépkocsi vezetője meg kívánt fordulni az úttesten, de a manőver közben összeütközött egy másik autóval. A balesetben négyen megsérültek — közölte a rendőrség. A szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Csávolynál az 5505-ös számú útra terelik, míg Bajánál az 5501-es számú útra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában