Katasztófavédelem

2021.12.14. 13:48

Két személyautó csúszott egymásnak Baján

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Két személyautó csúszott egymásnak Baján, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, hétfő délelőtt. A bajai hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Hercegszántón, a Bem József utcában egy lakatlan ingatlan kéménye a szél miatt félig ledőlt, hétfőn. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók a szomszédokat veszélyeztető kéményt létra segítségével visszabontották. Személyi sérülés nem történt.

Egy trafóház izzott Gara külterületén, hétfő kora este. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig biztosították a helyszínt.

Egy fatárolóban, öt négyzetméteren tűzifa égett Helvécián, a Magyar soron, kedd hajnalban. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában