Kecskemét

2021.09.09. 08:49

Három helyre tört be a tolvaj, pénzt és szeszes italt is lopott

A kecskeméti rendőrök kezdeményezik egy 29 éves férfi letartóztatását, aki három bűncselekmény során is érintett volt az idei évben.

baon.hu

Nyomozás indult a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán még májusban ismeretlen tettes ellen, aki május 17-re virradóra felfeszítette egy Szent László körúti büfének az ajtaját, és onnan pénzt, valamint szeszes italt tulajdonított el – áll a rendőrségi közleményben.

Fotó: police.hu

Mint írják, július elején egy kecskeméti pékségbe tört be egy ismeretlen, ahonnan – rövid kutatást követően – végül üres kézzel távozott. Alig egy hónap múlva, augusztus elején a nagybani piac egyik büféjének az ajtaját törték be, és az épületből elvittek 55 000 forintot.

Fotó: police.hu

A kecskeméti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése során arra jutottak, hogy a három bűncselekményt ugyanaz az ember követhette el. A helyszínen összegyűjtött adatok elemzése során pedig a tolvaj személyazonosságára is fény derült: a nyomok P. Richárd kecskeméti lakoshoz vezettek. A 29 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és szeptember 7-én délelőtt őrizetbe vették.

Fotó: police.hu

A nyomozók előterjesztést tesznek a többrendbeli lopással gyanúsítható helybéli lakos letartóztatására. Közben azt is vizsgálják, hogy a tolvaj más, hasonló bűncselekményeket elkövethetett-e az utóbbi időszakban.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában