frissítve / galériával

2021.08.11. 15:14

Két kamion ütközött össze az M5-ösön

Egy személy sérült meg, amikor két kamion ütközött, ettől az egyik árokba hajtott és az oldalára borult az M5-ös autópályán Kecskemét térségében szerda délután.

baon.hu / Donka Ferenc

Frissítve (17:23):

A baleseti helyszínelés befejeződött, a forgalom ismét zavartalan – írja a police.hu.

(16:35):

Szeged felé haladt a papírárut szállító török kamion, amikor a sztráda felújítás miatt a sor végén ő is megállt, de a mögötte érkező szenet szállító magyar kamionos ezt későn vette észre, és az álló kamion oldalának hajtott. Az ütközéstől a magyar kamion az árokba hajtott és az oldalára borult, szén rakományának egy része pedig kiömlött. Vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A kecskeméti tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, áramtalanították az egyik kamiont, munkájukat az önkéntes tűzoltók segítették. A felborult kamion műszaki mentése csak később fog kezdődni, emiatt is újabb forgalomkorlátozásra kell számítani. Az M5-ös autópálya Kecskemét és Kiskunfélegyháza közötti szakaszán pályafelújítás folyik, emiatt mintegy 20 kilométeres kocsisor torlódott fel.

Korábban írtuk:

A rendőrség közlése szerint két teherautó összeütközött az M5-ös autópálya 92-es kilométer közelében, az egyik kamion az oldalára borult szerdán 14 óra 30 perc körül. A sztráda Szeged felé vezető oldalán a külső sávot lezárták a rendőrök a helyszínelés idejére, jelenleg csak a belső sávon haladhat a forgalom.

Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült.

A kecskeméti hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, áramtalanítják az egyik kamiont. Munkájukat a maléti önkéntes tűzoltók segítették.

Az érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában