Kiskunhalas

2021.04.06. 12:53

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott a halőröket fenyegető férfi

Tárgyalás kitűzése nélkül ítélte 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre a Kiskunhalasi Járásbíróság azt a 25 éves halasi férfit, aki megfenyegette az őt engedély nélküli horgászaton tetten ért halőröket.

Pozsgai Ákos

Forrás: MW

Ahogy korábban megírtuk, egy kiskunhalasi férfi a Sóstó lezárt partszakaszán horgászott engedély nélkül tavaly november 2-án, amikor a két hivatásos halőr számonkérte. A vádlott előbb elfutott, de a halőrök utolérték, ekkor egy fakaróval a kezében azzal fenyegette őket, hogy szétveri a fejüket és a kutyájuk fejét, miközben a halőrök felé hadonászott a karóval. A halőrök közölték, hogy értesítik a rendőrséget, a férfi ekkor elmenekült a helyszínről.

A Kiskunhalasi Járásbíróság a Kiskunhalasi Járási Ügyészség indítványát elfogadva megállapította a vádlottat bűnösségét közfeladatot ellátó személy elleni erőszakban. A bíróság 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a halasi férfit, a büntetés végrehajtását két évre felfüggesztette, a határozat nem jogerős.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában