durva részletek

2021.03.24. 13:27

Szerelemféltés állhat a kecskeméti késelés hátterében

A Kecskeméti Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a 43 éves kecskeméti férfinek, aki a gyanú szerint múlt hét szerdán combon szúrt egy másik férfit a Penny parkolójában. A bíróság további részleteket is közölt az esetről.

Hraskó István

Fotó: Donka Ferenc

Mint arról beszámoltunk, rengeteg rendőr jelent meg múlt szerda reggel a Vacsiközben, a Penny áruház parkolójában, ahol egy fehér színű autónál helyszíneltek.

Akkor a rendőrség azt közölte, hogy késelés történt, és a feltételezett elkövető, valamint későbbi áldozata közlekedési konfliktusba keveredtek Lajosmizse külterületén.

A kisteherautóval közlekedő 48 éves sofőr ezt meg akarta beszélni autóstársával, ezért beállt a kecskeméti áruház parkolójába, ahová az Audit vezető férfi követte. A parkolóban a viszály tettlegességig fajult, amelyet a személykocsi sofőrje egy késsel próbált lezárni úgy, hogy egy ízben combon szúrta vitapartnerét, majd elhajtott a helyszínről. A járőrök a sértett segítségével azonosították, és másfél órán belül lakása előtt elfogták a 43 éves férfit, akit testi sértéssel és garázdasággal gyanúsítanak.

A Kecskeméti Törvényszék szerdán kiadott sajtóközleménye kissé másként írja le az eseményeket. Ebben ugyanis az áll, hogy a gyanúsított a parkolóban szerelemféltés miatt keveredett szóváltásba a sértettel, aki az autójában ült.

– A vita során egy vascsővel több alkalommal ráütött a sértett kocsijának motorház-tetejére és a lehúzott ablakon keresztül a vascsővel egy mozdulatot tett a sértett arcának irányába.

Ezt követően gázsprayt fújt az utastérbe, mire a sértett kiszállt a járműből, és a gyanúsított ezt kihasználva a vascsővel megütötte, majd egy 10-12 cm pengehosszúságú késsel egy alkalommal combon szúrta őt. A sértett ekkor magához vett a kocsijából egy baseball ütőt, amivel fejen ütötte a gyanúsítottat, aki beszállt az autójába és elmenekült a helyszínről

– közölte a Kecskeméti Törvényszék.

A Kecskeméti Járásbíróság a gyanúsított letartóztatását a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében rendelte el. A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, míg a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentett be, amelyet a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában