nagykőrös

2019.04.01. 14:14

Fegyverrel fenyegetett gyerekeket egy nagykőrösi férfi

Szóváltást követően gáz-riasztópisztollyal, majd késsel fenyegetett három kiskorú lányt szombaton egy férfi Nagykőrösön.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Nagykőrösi Rendőrkapitányságon indult eljárás felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 37 éves helyi férfi ellen – írja a police.hu.

A gyanúsított a barátnőjével sétált a Nagykőrösön lévő Deák téren március 30-án délután, miközben barátnője vitába keveredett három kiskorú lányismerősével. A tizenéves lányok között kialakult vitába a férfi is beleszólt, majd barátnője pártját fogva előbb egy gáz- riasztópisztolyt, majd egy kést vett elő ruházatából és megfenyegette a többi lányt, akik ettől megijedtek és elfutottak. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotó: police.hu

A nagykőrösi rendőrök adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi lakhelyén megtartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a fenyegetéshez használt eszközöket.

A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, ellene a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában