kék hírek

2019.02.04. 16:02

Lopás közben érték tetten a tolvajokat

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két helyi férfi és fiatalkorú társuk ellen.

police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás jelenlegi adatai szerint A. Christofer és 17 éves társa szombaton 18 óra 55 perc körüli időben egy Nagykőrös, Kárpát utca és Tabán utca kereszteződésében parkoló gépkocsiból szerszámgépeket tulajdonított el. Cselekményük közben őket a nagykőrösi rendőrök tetten érték, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 26 éves férfit és fiatalkorú társát gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai alapján a 26 éves férfi és a 17 éves fiú megalapozottan gyanúsíthatók azzal is, hogy harmadik társukkal, K. Dániellel január 27-én egy nagykőrösi családi ház garázsába betörtek és onnan szerszámgépeket, műszaki cikkeket és gázpalackot tulajdonítottak el.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A nyomozók a gyanúsítottak otthonában tartott kutatások során több, feltehetően bűncselekményből származó tárgyat találtak és foglaltak le.

A három helyi lakos ellen a Nagykőrösi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, melynek során vizsgálják azt is, hogy további bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatók-e a gyanúsítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában