kék hírek

2018.11.28. 15:05

Pont mint a filmekben: a törött üveg alapján lett meg a gázoló sofőr

Filmbeillő módszerrel találták meg a zsaruk azt a cserbenhagyó gázolót, aki egy 77 éves férfit elütött, majd elhajtott a helyszínről. Az idős férfi belehalt sérüléseibe.

Maksa Balázs

Forrás: police.hu

A kecskeméti rendőrök elfogták azt a férfi, aki a gyanú szerint 2018. november 15-én 16 óra 30 perc és 20 óra 46 perc közötti időszakban Lajosmizse külterületén, a 4608-as számú út 26.400-as méterénél elütött egy gyalogost, majd a baleset helyszínét elhagyta. A 77 éves lajosmizsei férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás során a helyszínen maradt anyagmaradványokból az egyik kecskeméti közlekedésrendészeti járőr megállapította a jármű típusát. Az adatgyűjtése során tudomást szerzett arról, hogy egy cég hasonló típusú lámpaburát rendelt. Végül az egyik balesethelyszínelő kutatómunkájának köszönhetően beazonosították a sofőrt, és őt, valamint a járművet Táborfalván találták meg a rendőrök.

A 47 éves sofőrt segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában