baleset

2018.04.16. 08:19

Ketten megsérültek, amikor Páhinál őzet gázolt egy motor

A Páhi és Izsák kötött vezető úton történt a baleset vasárnap este 20 óra után, amikor az őz kiszaladt a közeledő motor elé. Két személyt a mentők a kecskeméti kórházba szállítottak, az őz elpusztult.

Pozsgai Ákos

Friss: A rendőrség az alábbi tájékoztatást adta a balesettel kapcsolatban:

Izsák lakott területén kívül, az 5301-es számú úton közlekedett 2018. április 15-én 19 óra 50 perc körül egy 27 éves férfi egy Honda motorkerékpárral. A helyszíni szemle adatai szerint az út 24.370-es méterénél egy őzbak ugrott elé, amit elütött. A baleset következtében a motoros és utasa – egy 22 éves nő – az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

Korábban írtuk: Izsák felé tartott a motor, amikor kiugrott elé az őz, a járművön utazó férfi és nő lerepültek a motorról. A kiérkező mentők különböző fokú sérülésekkel szállították őket a kecskeméti kórházba. Az őz az ütközéstől az útszéli árokban repült és a helyszínen elpusztult.

A baleset után a 2 órán át a rendőrségi helyszínelés miatt félpályás útzár volt, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában