Beruházás

2023.06.15. 19:22

Jelentős ipari fejlesztések valósultak meg Dunavecsén

Jelentős infrastrukturális beruházás valósul meg a Dunavecsére települő Schneider Electric-nek köszönhetően. Körfogalom épül az 51-es főút elkerülőjénél, ami bevezeti a forgalmat az okosgyár felé, illetve megkönnyíti az áthaladást.

Gulyás Sándor

Vörös Sándor polgármester

Fotó: Gulyás Sándor

– Nagyon fontos beruházás ez településünk számára, mivel a megnövekedett forgalom miatt nagyon sok baleset volt az a Rákóczi-Kerékháti út kereszteződésben. A körforgalom megléte nagyon elősegíti a város megközelítését is, tranzitforgalom áthaladását – mondta el hírportálunk érdeklődésére Vörös Sándor polgármester.

Ugyancsak ezen a területen valósul meg a cég jóvoltából a szennyvízcsatorna kiépítése, ami három utcát, megközelítőleg ötven háztartást érint.

– Ez idáig nem volt lehetőségünk arra, hogy kiépítsük a szennyvízcsatorna hálózatot a település határában. A fővezeték megléte viszont lehetőséget teremt erre. A tervek elkészítése folyamatban van

 – tette hozzá Vörös Sándor.

Az ipari fejlesztések sorába tartozik még a intelligens légtisztító-légfertőtlenítő-párásító készüléket gyártó üzem, ahol napokon belül elindulhat a termelés, valamint a kikötőben épülő raktárbázis is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!