Tervek

2023.04.20. 12:27

Szentkirályon palackozhatják majd a Pepsi üdítőket

A tervek szerint jövő ősztől Ausztria, Csehország és Románia helyett Szentkirályon palackozzák a Pepsi üdítőket a magyar piac számára – közölte a vg.hu portál.

Tapodi Kálmán

Forrás: illusztráció

– A Szentkirályi Magyarország Kft. jövőbeli tervei között szerepel, hogy a Pepsi üdítők palackozása, amely a magyar piac számára jelenleg Ausztriában, Csehországban és Romániában zajlik, Szentkirályra kerül át – írta a cég a Világgazdaság megkeresésére. Mint azt a szentkirályi vállalkozás jelezte, a projekt részletei kidolgozás alatt állnak, a végső döntés megszületéséig az időzítésre, illetve a várható költségekre és mennyiségekre vonatkozó információkat nem áll módjában megosztani. Korábban egy korábbi televíziós műsorban – a Frízbi TV-ben – Balogh Levente, a cég vezetője már beszélt arról, ha minden a terveknek megfelelően alakul, akkor 2024 őszétől Szentkirályon töltik majd a Pepsi üdítőket – olvasható a vg.hu portálon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!