Fendt

2022.07.10. 19:00

A bajai cég új mezőgazdasági termékeket vezet be hazánkban

Új kereskedelmi céget alapított AgroVario Kft. néven az AXIÁL Kft. annak érdekében, hogy a Fendt márka teljes termékcsaládjának bevezetési programja elindulhasson Magyarországon is.

Márton Anna

Az AgroVario Kft. kizárólagosan fogja ajánlani a magyar gazdák számára a Fendt kombájnokat, bálázókat, kaszákat, rendterítőket, rendképzőket, rendfelszedő kocsikat, önjáró silózókat, valamint az önjáró permetezőket, míg az AXIÁL továbbra is fenntartja kizárólagos értékesítési jogát a Fendt traktorokra Magyarországon. 

Az AXIÁL Kft.  75 százalékos részesedésén keresztül biztosítja, hogy a magyar gazdák továbbra is megkapják azt a legmagasabb színvonalat és minőséget az értékesítés utáni szolgáltatásokban, amelyről az AXIÁL és a Fendt márka is ismert – emelte ki Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Ennélfogva az AXIÁL és az AgroVario szorosan együttműködik annak érdekében is, hogy biztosítsák a gazdák számára a Fendt gépekhez az AXIÁL kivételesen fejlett precíziós gazdálkodási technológiáit és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!