bács-kiskun

2020.03.31. 16:30

KEFAG-osok is vannak a kitüntetett erdészek között

Az Agráminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott március 15. és március 21. (Erdők Világnapja) alkalmából a legkiválóbb erdészeknek, köztük két KEFAG-osnak.

baon.hu

Forrás: kefag.hu

Az első kitüntetett Kanyó Béla, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. faipari üzemvezetője, aki a bugaci raklapüzem három évtizedes eredményes vezetéséért, szakmai tevékenységéért kapta az elismerést. Kanyó Béla 31 éve vezetője a KEFAG Zrt. 50 főt foglalkoztató Bugaci Faipari Üzemének. Tevékenységével nagyban hozzájárult, hogy az üzem több évtizede folyamatosan nyereségesen működik, sőt, ennek köszönhető a részvénytársaság eredményessége is. Vezetői teljesítményének értékét nagyban növeli, hogy a térségben hatványozottan előállt munkaerőhiány ellenére a termelés jelenleg is megfelelő szinten zajlik, ezzel is bizonyítva, hogy állami tulajdoni kereteken belül is van létjogosultsága hosszútávon működtetni egy komoly faipari üzemet.

Fotó: kefag.hu

Elismerésben részesült Szalai Jenő László, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. nyugalmazott nehézgépkezelője, a közel öt évtizede a KEFAG erdőfelújítási és erdőtelepítési tevékenységét segítő magas színvonalú munkájáért. Szalai Jenő László a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. és jogelődjének munkavállalója, ez év júniusában történt nyugdíjazásáig, két hónap híján 49 éven keresztül segítette a KEFAG Zrt. erdőfelújítási és erdőtelepítési tevékenységét. Ez idő alatt mintegy 6000 hektár felújítandó erdőterületen és 600 hektár új erdő létesítésekor végezte kifogástalan minőségben a talajelőkészítési munkákat, melyek a Homokhátságon való erdősítések sikerességét biztosítják.

Fotó: kefag.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!