Celebfigyelő

2022.10.02. 13:38

Ezek történtek a napokban Bács-Kiskun megyei celebjeinkkel

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

baon.hu

Fotó: Shutterstock.som/illusztráció

Miklósa Erika, kiskunhalasi származású opera-énekesnő egy kellemes őszi fotó kíséretében egy Kányádi Sándor verset osztott meg követőivel Facebook-oldalán.

Döme Gábor, halasi világbajnok sporthorgász egy napokban közzétett Facebook-bejegyzésében megmutatta, hogy egy több mint négy kilogrammos dévérkeszeget fogott ki.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő arról számolt be Facebook-követőinek, hogy kisfia is lelkesen szurkolt a magyar csapatnak az Olaszország elleni mérkőzésen.

Borbás Marcsi, bácsalmási származású Prima-Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő Instagram-oldalán mutatta meg kertjében tündöklő rózsaszín pampafüvet.

Herczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary harmadik évadának kecskeméti nyertese Instagram-oldalán egy naplementés fotóval nosztalgiázott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!