Celebfigyelő

2022.08.06. 18:51

Nagy Adri fürdőruhás képpel, Nádai Anikó babafotóval örvendeztette meg követőit

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

baon.hu

Nagy Adri napsütében, víz mellett pihent

Forrás: Nagy Adri Facebook-oldala

Nádai Anikó, bajai és keceli kötődésű egykori valóságshow-szereplő, műsorvezető Instagram-oldalán közzétett friss fényképén az látható, ahogy a nemrégiben született kisfiúk édesen alszik édesanyja karjaiban.

Régi vágya teljesült Daróczi Csaba soltvadkerti fotóművésznek, amikor a pusztában egy őzzel találkozhatott. Az élményt gyönyörű felvételen örökítette meg, amit Facebook-oldalán meg is osztott követőivel.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő igazi nyári fotóval örvendeztette meg rajongóit Facebook-oldalán.

Kocsis Tibor, lajosmizsei származású énekes Instagram-oldalán számolta be róla, hogy Győrben és Hévízen is koncertezett a napokban.

Herczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary harmadik évadának kecskeméti nyertese újabb fotókat osztott meg követőivel Instagram-oldalán az olaszországi nyaralásukról.

Tápai Szabina, kiskunhalasi születésű EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó medencéjük partjáról jelentkezett be Facebook-oldalán, arról elmélkedve, megéri-e beruházni egy robotra, ami kitisztítja a fürdőzésre szolgáló teret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!