Tündérszépek 2022

2022.03.19. 09:39

Újra szavaztak olvasóink: ciki vagy csini?

„Ne kövesd a trendeket! Ne hagyd, hogy a divat kisajátítson téged, te döntsd el, mi vagy, és mit akarsz kifejezni azzal, ahogyan öltözöl, ahogyan élsz!” – mondta Gianni Versace, de még milyen jól mondja, hiszen manapság lépten-nyomon ugyanolyan ruhákban sétáló embereket látunk, de azért néha-néha előfordulnak igazi ,,gyöngyszemek", amelyek ugyan különlegesek, de nem biztos, hogy jó választások voltak. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan holmit, amit néhányan cikinek, de páran csininek gondolnak. Nézzük is őket!

Várkonyi Rozália

Remélhetőleg lassan itt a nyár, vigyázni kell, nehogy leégjünk vagy éppen napszúrást kapjunk. Egy ilyen nagy fejfedővel egész biztos nem árthatnak a káros sugarak. Olvasóink 35 százaléka gondolja ezt a hatalmas kalapot csininek, viszont 65 százalékuk inkább cikinek.

A mokaszin elég közkedvelt lábbelinek számít, hiszen könnyű és számos színben fellelhető, de nem mindenkinek tetszik ez a holmi. A szavazók 75 százaléka inkább cikinek gondolja, viszont 25 százaléka szívesen viseli ezt a cipőt.

Egy női táskában minden elfér, de egy ekkora miniben kétlem. Az Instagram követőinket is megkérdeztük, nekik mi a véleményük erről a kiegészítőről. A többség, 63 százalék cikinek gondolja, viszont 37 százalék csininek. Vajon ők mit tennének egy ilyen pici helyre?

Egy bizonyos ideig hatalmas divat volt a nagy karikafülbevaló és még mindig előfordul, hogy egy-egy hölgy is szívesen viseli ezt az ékszert. A szavazóik 56 százaléka szerint viszont ciki ez a fülbevaló és csak 44 százalék vélekedik róla úgy, hogy ez a holmi igenis csinos.

Ezt a papucsot egyre gyakrabban látni, hogy az utcára is felveszik a hölgyek, így megkérdeztük követőinket ők, hogyan vélekednek erről a lábbeliről. A szavazók 67 százaléka gondolja cikinek, de 33 százalék szerint csinos, így valószínűleg ők is szívesen hordanak efféle papucsot.

Jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére!

Te is rajongsz a szépségápolásért? Szereted sminkelni magad? Akkor itt az idő, hogy jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére! Töltsd ki a jelentkezési lapot még ma, és csatlakozz azon 18-29 éves Bács-Kiskun megyei hölgyek közé, akik szépségükkel képviselhetik Bács-Kiskun megyét az országos szépségversenyen!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!