Celebfigyelő

2024.07.09. 19:30

Daisy: A harmadik gyerekünk születése után pánikbeteg lettem

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer őszintén beszélt a napokban közzétett videójában a szülés utáni depressziójáról.

Baon.hu

– Erről még sosem beszéltem nektek, de úgy érzem itt az ideje, és érdemes is beszélni róla, mert sok embert érint depresszió, főleg szülés után – kezdte gondolatait Daisy. 

Daisy, pánikbetegség, depresszió
Daisy pánikbetegséggel küzdött a harmadik szülése után
Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

Elmondása szerint képtelen volt tömegbe menni, egy zsúfolt plázában minden alkalommal rosszul lett, szédült és remegett.

– Elképesztően büszke vagyok amiért felismertem, hogy ezzel dolgoznom kell és nem hagytam magam teljesen bezárkózni

– folytatta Daisy. – Könnyebb lett volna nem kimozdulni, elutasítani minden meghívást, lehetőséget, és a kis buborékomban kényelmesen éldegélni, a portát csak indokolt esetben elhagyva. De rájöttem, nem normális, hogy attól is gyomorgörcsöm van, ha boltba kell menni, vagy új emberekkel találkozni. Értéktelennek, csúnyának és bénának éreztem magam, nem akartam hogy mások lássanak, úgy éreztem kinevetnének, megvetnének. 

Utolsó mondataival pedig a kecskeméti kötődésű influenszer mindenkit arra bíztatott, hogy ha felismerték a problémát, kérjenek segítséget szakembetől, hiszen a mentális egészség nagyon fontos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!