Szingli vagy Svindli

2023.11.04. 09:40

Tápai Andi végre döntött: győzött a szerelem

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsorban, a Szingli vagy Svindliben öt héten keresztül kereste az igazit, és úgy néz ki meg is találta.

Orosz Fanni Flóra

Tápai Andi

Forrás: Tápai Andi Facebook-oldala

A Szingli vagy Svindli című extrém párkereső műsor öt héttel ezelőtt kezdődött a kiskunhalasi Tápai Andi főszereplésével. A műsor lényege az volt, hogy a versenyzők közül Andi a végén egy olyan fiút válasszon, akinek nincs barátnője, tehát szingli. Csak így nyerhette volna meg a 20 millió forintos fődíjat. Andi viszont az egész verseny alatt hangsúlyozta: őt nem a pénz érdekli, szerelmet akar.

A fiúk jöttek és mentek, volt, akiben csalódott, volt, akit fájó szívvel engedett el, de tudta, hogy svindli, így muszáj volt. Szerencsére viszont akadt egy valaki, akivel már az első pillanatban összekapcsolódtak, mondhatni szerelem volt első látásra. Andi többször mondta a színfalak mögött, hogy Dejan számára a tökéletes férfi lenne, mind külsőre, mind lelkileg. Sőt, még Andi nővére, Tápai Szabina EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó is Dejant választotta volna neki, viszont Andi egészen a végéig nem tudta eldönteni, hogy szingli vagy svindli a fiú.

A fináléban Ádám és Dejan ketten álltak, Andi pedig szorul helyzetbe került. A közönség tudta, hogy egyikőjük nem Andi szívéért jött. A műsor üdvöskéje mérlegelt, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson.

– Te látsz engem, és én látlak téged – érvelt Dejan a kapcsolatuk mellett.

– Nyilván nagyon vonzó megnyerni egy ilyen játékot, de nekem fontosabb az, hogy rátaláljak arra, akivel az egész életemet megnyerhetem – érvelt Andi a könnyeivel küszködve.

Andi a szívére hallgatott, Dejant választotta, akinek a pillantásai mindent elárultak: megnyerték a játékot és megnyerték egymást is.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!