Szingli vagy Svindli

2023.10.21. 08:51

Vér folyt a forgatáson: Liptai Claudia tett rendet

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsor üdvöskéje, ahol már nem csak szimpátia, hanem mély érzések is kialakultak.

Orosz Fanni Flóra

Liptai Claudia és Tápai Andi

Forrás: Viasat3

Tápai Andi szerelmi életét már lassan három hete követhetjük, valós időben pedig már több, mint 10 napja van összezárva a kegyeiért küzdő férfiakkal. A tesztoszteron már régen felgyülemlett és a fiúk gyakran a bolhából is képesek elefántot csinálni. Gábor szélsőséges jelleme miatt nem igazán volt a társaság kedvence, de ezúttal minden határt átlépett. Az egész konfliktus egy szál cigaretta miatt indult, ugyanis Gábor nem osztja a többi fiú elvét, vagyis, hogy minden közös. Erre Peti megsértődött, a többiek pedig neki adtak igazat. A feszültség egész nap tapintható volt.

A trágár szavak csak úgy repkedtek, aztán Gábor agressziója már nem csak a szavaiban mutatkozott. Erőszakkal nekiment Petinek, verekedést generált, amit egy harmadik srác akadályozott meg, de az akció közben mégis a békéltető sérült meg.

Azonnali szembesítés várt a versenyzőkre:

– Az egész produkció nevében szeretném mondani, minden fajta testi, fizikai agresszió, ami mások ellen irányul megengedhetetlen, és mindannyian egyetértünk abban, hogy mélyen elítélendő. A játék szabályzata szerint bármi ilyen történés azonnali kizárást von maga után – mondta Claudia, akinek a szavai drámaian hatottak, de a kieső még ekkor sem tért észhez

– Se a húszmillió forintért, és ne haragudj, sem egy nőért nem fogok térdet hajtani egy kölyök előtt – búcsúzott Gábor.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!