felfoghatatlan fájdalom

2021.08.27. 12:38

Tragédia az útépítésen: áramütés okozta a kétgyermekes édesapa halálát

A közösségi oldalon egymást érik a részvétnyilvánító bejegyzések, hozzászólások.

Forrás: Pixabay / stux

Életét vesztette egy 26 éves, kétgyermekes cibakházi édesapa csütörtökön, amikor az útépítkezésen dolgozott a 4-es számú főúton, Szajol és Törökszentmiklós között. Az esettel kapcsolatban rengeteg bejegyzés és részvétnyilvánító hozzászólás született a legnagyobb közösségi portálon.

A fiatalembert szemmel láthatóan sokan szerették, felesége és két gyermeke gyászolja.

A tragédia körülményeiről különböző történetek keringenek, de mint azt Kardos József megyei vezető mentőtiszttől a szoljon.hu megtudta, áramütés érte a fiatalembert. Az ott tartózkodók azonnal értesítették a mentőszolgálatot, telefonos iránymutatás alapján megkezdték az újraélesztését, amit később a helyszínre érkező mentők folytattak.

Nagyon sokáig küzdöttek a férfi életéért, de már nem lehetett megmenteni.

Sipos Andrásné megyei rendőrségi sajtóreferens a hírportál megkeresésére elmondta, hogy Szajol külterületén, a 4-es számú út 110. kilométerszelvényében végzett útfelújítási munkálatok során csütörtökön a reggeli órákban egy férfi életét vesztette. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában