Bulvár-celeb

2021.09.16. 12:24

Többször is rosszul lett az esküvőjén Majka

Újabb részletek derültek ki az év lagzijáról!

Forrás: Origo/Polyák Attila

Háromnapos menyegzőn mondta ki a boldogító igeneket Majka és Hajni. Az újdonsült házaspár a szeretteiken kívül azokat a közeli barátokat hívták meg, akik napi szinten jelen vannak az életükben.

A különleges lagzi helyszíne pedig a szekszárdi Bodri pincészet volt, amit a kellemes atmoszférája miatt is választottak ki. Minden adott volt tehát a tökéletes esküvőhöz, Majka mégis annyira izgult a szertartás miatt, hogy végül rosszul lett.

„Sokkal jobban izgultam, mint gondoltam. Túl vagyok egy két izgulós jeleneten az életemben, de egyik sem volt rám olyan hatással, mint a mostani. Azt hittem, hogy jól viselem, de a szertartás után és az előétel előtt ki kellett mennem hányni. Szerencsére utána nem betegedtem le”

– árulta el a hot! magazinnak a rapper a Ripost szemléje szerint.

Majka és Hajni még több titkot elárult az év esküvőjéről a hot! magazinban. Szóba került, hogy milyen ruhákat, cipőt viseltek, milyen volt a polgári szertartás, milyen tortát választottak, hogyan díszítették fel a helyszínt, és az is kiderült, hova utazna szívesen nászútra az újdonsült feleség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában