Bulvár-celeb

2023.09.26. 12:50

Krausz Gábornak üzenhetett Tóth Gabi

Az énekesnő egy olyan idézetet tett közzé a közösségi oldalán, amely arról árulkodik, nincs jól. Ez a sokadik olyan bejegyzése, amiből kiderül, hogy Tóth Gabi szomorú.

Forrás: TV2

Hétfőn egy hosszabb idézettel üzent Tóth Gabi, csak egy részlet belőle:

„Van olyan, hogy elfáradunk a harcban, a bizonyításban, elfogy az erőnk, feladnánk. Kezdjük azt látni, hogy minden hiába, mert mások erősebbek, vagy nem ért minket a környezetünk, magunkra maradunk...”

Most egy újabb írást közölt az énekesnő korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben.

„Ha elfáradtál, pihenj!

Sírd ki magad, ha jól esik! Kicsit vonulj el, ha jól esik! Legyél csendben, ha az megnyugtat! De ne add fel! Soha! Csak tanulj meg pihenni” – írta Tóth Gabi, amivel lehet, hogy éppen Krausz Gábornak üzent.

Férje nemrég kapott egy új munkát Ausztriában, és a Dancing with the Starsban is hamarosan szerepel. Ezen a szintén korlátozott ideig elérhető történetben az látszik, kidőlt a próbán. A videóhoz azt írta táncpartnere, Mikes Anna, hogy „kicsit elfáradtál Krausz”. A sztárséf közösségi oldalát nézegetve az derül ki, jó dolgok történtek vele azután, hogy kiderült, felesége megcsalta őt a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével – írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában