Bulvár-celeb

2021.03.26. 07:15

Az internet már büntet: elszabadultak az indulatok Berkiék miatt

Durva mocskolódás folyik az izomceleb Instagram-oldalán.

Forrás: TV2

Durván elszabadultak az indulatok Berki Krisztián Instagram-oldalán, miután a hatóságok újra elővették a 2018-as büntetőfékezéses ügyét. A mocskolódás már akkora méreteket öltött, hogy az izomcelebnek lépnie kellett, több bejegyzésénél is letiltotta a hozzászólások lehetőségét. Ám a követők így sem álltak le, más bejegyzések alatt folytatták Berki és felesége alázását – írja a Ripost.

Sokan ugyanis úgy vélik, hogy bár Krisztián ártatlannak vallja magát a balesetben, egyáltalán nem az. Azt is hozzátették, hogy ne magyarázkodjon, inkább vállalja a felelősséget a tettéért.

Íme néhány közölhető hozzászólás:

„Aha, szóval azért mentél az út közepén, mert már jobbra akartál kanyarodni. Ha lenne tököd elismernéd, hogy hibáztál, de láthatóan nincs, csak a nagy arcod a semmire.”

„Itt nem az a kérdés, hogy sz@r vagy-e vagy sem, hanem hogy két és fél évet kapsz vagy hat és felet. A többi már történelem.”

„Kedves Krisztián, a videó tisztán mutatja a helyzetet, melyről a bíróság majd meghozza a megfelelő ítéletet. Gondolom, bízik a bíróság munkájában, hiszen más ügyben kifejezetten ön fordult hozzájuk. Ami viszont rendkívül taszító és gyermeteg, a folyamatos magyarázkodás, az ostoba lakótelepi idézetek, az önbizonygatás. Ha ennyire biztos önmagában, akkor miért is posztol? A kölcsönautó, a filléres ruhák, a kültelki bérelt lakás, a kétpálcás óra pedig inkább ciki, bár az ön célcsoportjának talán vonzó lehet.”

„A feleségednek mondd meg, hogy azon a helyen kamerázgasson meg magyarázkodjon, ahol tényleg történt a baleset. Eszméletlen, mit műveltek.”

Fotó: Ripost / Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!