Kék hírek, bulvár

2010.03.21. 08:46

Menekülés közben felborult kisbuszával egy cigarettacsempész

A bácsalmási határrendészek egy kiskunhalasi cigarettacsempészt fogtak el szombat este, akinek kocsijában több mint 17 millió forint értékű cigaretta volt, és ezt próbálta átcsempészni a szerb zöldhatáron.

baon.hu

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség hőkamerája szombaton 20.00 óra körül észlelt egy Mitsubishi L300-as típusú gépkocsit a zöldhatáron. A gépkocsi vezetője a határt úgy lépte át, hogy egy műszaki árkot pallóval fedett le és azon keresztül indult az 5501. számú út felé.

A kisbusz vezetője az úgynevezett 2. sz. telep mellett megállt, viszont mikor észlelte a járőr közeledését hátramenetbe kapcsolt és menekülni próbált, azonban a jármű az oldalára borult. A gépkocsi vezetője az ablakon kimászott és a határ irányába kezdett el szaladni. A járőr hamarosan utol érte és igazoltatta, majd a Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltségre előállította.

A gépkocsi utas- és raktere átvizsgálásakor 34297 doboz cigarettát találtak, melynek értéke az elsődleges becslés szerint több mint 17 millió forint.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség csempészet miatt eljárást kezdeményezett M Nándor, 23 éves kiskunhalasi lakos ellen.

Nézze meg a járőrök felvételeit!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!