Kék hírek, bulvár

2009.12.10. 10:25

Kocsmai ribillió a pultos lányért

Lövések is dördültek azon a kocsmai verekedésen, ami a múlt héten robbant ki egy fehértói sörözőben. Az egyik sérültet még most is kórházban ápolják.

baon.hu

Egy kunfehértói olvasónktól értesültünk az esetről, aminek hátterében valószínűleg szerelmi perpatvar áll. A helybeliek úgy tudják, hogy a helyi kocsmáros lány lovagjai kaptak össze, a régi és a jelenlegi barát kakaskodásába később más vendégek is beszálltak.

Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette a kocsmai verekedés hírét. Információik szerint december 2-án éjfél körül kezdődött a csetepaté. Két helyi férfi szóváltása fajult verekedéssé, majd egy harmadik fehértói, az 51 éves B. József is közbeavatkozott. Többször arcul ütötte az egyik, 29 éves férfit, aki könnyű sérüléseket szerzett.

Még javában tartott a bunyó, amikor kocsival érkezett egy újabb – kiskunhalasi illetőségű – vendég a sörözőbe, aki gárziasztó pisztollyal fenyegette meg a verekedőket. A fegyverrel többször lőtt. Ezután durvult el a helyzet. A halasi férfi olyan komoly sérüléseket szerzett, hogy mentők szállították kórházba.

A fehértóiak úgy tudják, hogy a lövöldöző halasit úgy ütötte le a helyi kocsmabetyár, hogy a férfinak meg kellett műteni a szemét, és még most is a kórházban ápolják. Ezt az információt megerősítette a rendőrség is.

– Kiskunhalasi kollégáink egyelőre vizsgálják az eset körülményeit. Garázdaság és testi sértés gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettesek ellen. Eddig egy főt hallgattak ki gyanúsítottként – nyilatkozta a baon.hu-nak Mihályné Bornemisza Eleonóra.

Farkasné Wodring Zsuzsannától, a halasi rendőrkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a gázpisztolyos férfi – akit egy vascsővel ütöttek meg – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, maradandó egészségkárosodást okozó sérülést szenvedett. A férfi, akit kihallgattak ügyben, nem kívánt vallomást tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!