Futsal

2024.04.20. 07:03

Utánpótlás csapattal bővül a Dirner Siland Futsal Club

A 2023/24-es bajnoki idényben a férfi futsal NB III. Csongrád-Csanád vármegyei regionális csoportban a 4. helyen zárt Dirner Siland Futsal Club már nem csak felnőtt futsalban gondolkodik, hanem utánpótlás csapatot is tervez indítani.

Vincze Miklós

– Örömmel újságolhatom, hogy a csapatunk új útra lépett – nyilatkozta Szilágyi András, a Dirner Siland Futsal Club klubvezetője. – Öt évvel megalakulásunk után ugyanis a következő szezontól már utánpótlás csapatot is versenyeztetni fogunk. Az egyesület megalakulása óta többször játszottunk már el a gondolattal, hogy utánpótlás csapatot is építünk, és szövögettünk e téren terveket, de sosem jutottunk el a megvalósításig. Egészen eddig a hétig. E hét elején ugyanis hosszú tárgyalás után az egyesületünk és a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Technikum együttműködési megállapodást írt alá, amelynek értelmében A Dirner Siland színeiben már a nyár kezdete előtt megkezdődik a felkészítés az U17-es korosztály számára. Nagy lépés ez a számunkra és reméljük, hogy sok tehetséges fiatal számára is. Kis csapat vagyunk ugyan, de ha lehetőséget tudunk adni fiataloknak, hogy megszeressék a futsalt, és élvezzék, hogy nálunk sportolási lehetőséget kapnak, akkor azzal fontos célokat tudunk teljesíteni. Egyúttal köszönjük az iskola vezetőségének, elsősorban az igazgatójának, Jóljárt Zoltán Balázsnak a segítséget és azt, hogy végig teljes mellszéleséggel az ötlet megvalósítása mellé álltak, hiszen nélkülük ez a megállapodás és ez a közös munka nem jöhetett volna létre – jelentette ki Szilágyi András.

futsal, utánpótlás, dirner siland
Szilágyi András a klub, és Jóljárt Zoltán Balázs a Szakképzési Centrum  képviselője.
Fotó: Dirner-Siland Futsal



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában