Katasztrófavédelem

2024.04.17. 09:31

Fának csapódott autó és karambol is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Kedden a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 10 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő bejelentés érkezett.

Baon.hu

Egy személygépjármű letért az úttestről majd fának csapódott kedden este Izsákon az 5203-as út 53. km-szelvényénél. A szabadszállási önkormányzati és kiskőrösi hivatásos tűzoltók a sofőrt feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, a gépjárművet áramtalanították. A mentők egy személyt súlyos sérüléssel kórházba szállítottak. A műszaki mentés idején az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.

baleset, kék hír, összefoglaló
Letért az úttestről, és fának csapódott egy személyautó Izsáknál, az 5203-as út 53-as kilométerszelvényénél kedden este
Fotó: Pozsgai Ákos

 

Összeütközött két személyautó kedden délután Kiskunfélegyházán a Dr. Holló Lajos utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Négy személy könnyű sérülést szenvedett – írja a katasztrófavédelem.

Összeütközött két személyautó kedden délután Baján az 55-ös út 96. km-szelvényénél. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Kedden még öt esetben riasztották a tűzoltókat kidőlt fához vagy letört faághoz, egy esetben kidőlt tűzfalhoz, egy esetben szikrázó villanyvezetékhez, és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában