Sport Hírek

2007.04.28. 06:35

Dél csatája a Nyugat ellen

Vasárnap 18 órakor a Sopront fogadja, majd egy hónapos nyugati túrára indul a Bajai Bácska, mely a play off következő négy fordulójában idegenben lép pályára.

K. T.

Eddig az NB I. B-csoportos rájátszásban hibátlan a gárda, hiszen az alapszakaszban a Nyugati csoport első két helyén végzett csapat – Fehérvár, Sárvár – távozott vert seregként Bajáról. A Keleti csoport 4. helyéről startoló együttes jelenleg a 3., ami felülmúlja a várakozást.

– Vesztenivalónk nincs, célunkat elértük: bekerültünk a felsőházi rájátszásba, ami jelenlegi helyzetünkben nem kis teljesítmény. Kancsár bokája és Szabó karja a vártnál lassabban gyógyul, várhatóan Hosszú játékára sem számíthatunk. Fő, hogy hasonló szinten kosárlabdázzunk, mint az utolsó hat mérkőzésünkön – mondja Kajtár Zsolt, a csapat edzője.

Értékelése szerint a Fehérvár ellen extra teljesítménnyel nyertek, a Sárvárt kevésbé jó játékkal, de remek hajrával verték. Ezek a mutatott játék alapján megérdemelt eredmények voltak.

– A Soproni MAFC elleni mérkőzés után négy idegenbeli találkozó következik. Olyan csapatok ellen játszunk, amelyeknek a kerete sokkal erősebb a miénknél. Mégis ha bátran és jól kosárlabdázunk, sok borsot törhetünk az orruk alá – reménykedik Kajtár Zsolt.

 

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!