Gyönyörű ruha

2024.04.24. 12:39

Ismét halasi csipkével díszített ruhában lépett fel Miklósa Erika

A kiskunhalasi származású opera-énekesnő újra fellépésen viselte a gyönyörű ruhát.

Baon.hu

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén, amelyet Ferenc pápa celebrált, szólistaként énekelt a kiskunhalasi születésű Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-­díjas opera-énekesnő, aki halasi csipkével díszített ruhakölteményben lépett színpadra. A napokban ismét egy halasi csipkével díszített ruhában lépett fel, amelyet Kiskunhalas városától kapott az 50. születésnapjára. –„Büszke díszpolgára vagyok szülővárosomnak.” – írja az énekesnő az Instagram-bejegyzésben.

Miklósa Erika, kiskunhalasi születésű Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő
Miklósa Erika, kiskunhalasi születésű Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktatókórház jótékonysági koncertjén 2021-ben
Fotó: Pozsgai Ákos / archív-felvétel

Ezt a pillangós ruhát egyébként korábban, 2021 szeptemberében is viselte, amikor a kiskunhalasi Szent Péter és Pál katolikus templomban lépett fel Balázs János Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művésszel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktatókórház jótékonysági koncertjén.Ez is bizonyítja, hogy ez a ruha és a város is közel áll a szívéhez.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!