Vallomás

Gulyás Sándor

Ősszel is van egy szerelmeseknek szóló nap, ami november 26-ára, azaz vasárnapra esik. A szerelmi vallomások napja arra szolgál, hogy kifejezhessük érzéseinket szívünk választottja iránt.

A szerelem csodálatos és gyönyörű érzés. Talán az egyik legleírhatatlanabb érzelem, amit az ember a másik iránt érezhet. A szerelem olyan hatalommal bír, amely felforgatja és megváltoztatja minden ember életét. Erre a semmihez sem fogható érzésre mindenkinek szüksége van. Érdemes szabadjára engedni érzéseinket, mert akik nem mernek kockázatot vállalni, az élet egyik legcsodálatosabb dolgát hagyják veszendőbe menni.

A szerelem amellett, hogy megrészegít, más jótékony hatással is bír. A boldog párkapcsolatok hozzájárulnak ahhoz is, hogy egészségesebben éljünk, elősegítik a fizikai fittség megőrzését. A szerető kapcsolatban élők kevésbé stresszesek, elkerülik őket a szív- és érrendszeri betegségek. Nem azért szeretünk szerelmesek lenni, mert az hasznos számunkra, hanem azért, mert az minden értelemben egy semmihez sem fogható dolog, ami nem korhoz kötött.

Szeretni és szeretve lenni kiváltság, amit csak kevesen élhetnek át igazán. Leginkább azok, akik valóban hajlandóak „odatenni magukat”. Vasárnap lesz a szerelmi vallomás világnapja, ami jó alkalom arra, hogy kifejezhessük szerelmes érzéseinket. Javaslom, bátran álljunk szívünk választottja elé vagy írjunk neki egy szerelmes levelet, megosztva érzéseinket.