Sztárvilág

2009.04.24. 11:46

Örökre elaltatják a playmate vérszomjas kutyáját!

Megszületett a bírósági határozat Kelemen Anna kutyájának sorsáról. A jogerős döntés szerint Zeusz veszélyes az emberekre, ezért el kell altatni!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A bíróság kimondta: el kell altatni Zeuszt
[/caption]Annácska megúszta

Kelemen Annát féléves, két évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság. Az indoklás szerint gondatlanságból okozott súlyos testi sértés és segítségnyújtás elmulasztása miatt. A Blikk információi szerint kutyája, Zeusz nem volt ilyen szerencsés. A jogerős határozat helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, és arra szólítja fel a playmate-et, hogy adja be kutyáját az illetékeseknek, mert a kutyát ki kell irtani!



A playmatenek örökre el kell búcsúznia a kutyájától

Az állat már többször támadt emberre. Zeusz két éve nyomorékká tett egy asszonyt, amikor az utcán megtámadta: az idős nő karján most is éktelenkednek a műtét hegei, és képtelen használni a szétmarcangolt kezét. Emellett napvilágra kerültek korábbi támadásai is.

Amikor a playmate épp külföldön tartózkodott, Zeusz egy 11 éves kislánynak esett neki, amikor az meg akarta simogatni. A gyermek keze súlyosan megsérült, kórházba szállították és megműtötték. Tucatnyi lakó gyűjtött aláírást, hogy rettegnek Zeusztól. Mint kiderült ezt a „petíciót” is figyelembe vették a bíróságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!