Sport Hírek

2007.04.02. 12:13

A magukra találó kiskunhalasiak alaposan elverték a Bp. Spartacust

Címkék#sport

Nem mondhatni, hogy minden tekintetben NB I-es találkozót látott a szokásosnál egyébként is kisebb számban kilátogató halasi közönség szombat este.

S. I.

A tabella utolsó helyén tanyázó Spartacus ugyanis az alsóbb osztály középmezőnyéhez illő játékot produkált. Az első gólt Szőke Szilvia révén még a vendégek szerezték, ám ez volt az utolsó pillanat, amikor a vezetés is náluk volt. A Halas – tetszetős játékot mutatva –, állva hagyta ellenfelét: a félidő derekán már 12–4 volt az állás. A szünet után, ha lehet, még egyoldalúbbá vált a játék. A Szpari a 39. percben megszerezte utolsó (!) gólját, a mérkőzés pedig – legalábbis halasi részről – örömkézilabdával fűszerezett edzőmérkőzéssé vált. Zsiga Gyula: Végre gólzáporos örömkézilabdát tudtunk játszani, igaz nem a legerősebb ellenféllel szemben.

A hétvégi fordulóval eldőlt, hogy az FTC 4, a Győr 3, a Dunaferr 2, a Cornexi 1 bónusz-pontot visz magával a 1-4. helyért rendezendő rájátszásba. Az 5-8. helyért a Debrecen, a Vasas, a Kiskunhalas és a Hódmezővásárhely, a 9-12. helyért a Vác, a Békéscsaba, a Makó és a Bp. Spartacus folytatja.


S. I. A hétvégi fordulóval eldőlt, hogy az FTC 4, a Győr 3, a Dunaferr 2, a Cornexi 1 bónusz-pontot visz magával a 1-4. helyért rendezendő rájátszásba. Az 5-8. helyért a Debrecen, a Vasas, a Kiskunhalas és a Hódmezővásárhely, a 9-12. helyért a Vác, a Békéscsaba, a Makó és a Bp. Spartacus folytatja. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!