Sport Hírek

2007.03.26. 12:04

Frappáns fricskát adtak

Címkék#sport

A két legjobb formában lévő hazai alakulat számára a szombati meccsen az alapszakaszgyőzelem volt a tét.

-

Még besározódni se volt idejük a játékosoknak, amikor Beke büntetőjével megszerezte a vezetést a KARC (3–0).

Húsz perc után Bíró büntetőjével egyenlítettek a vendégek. Szünet után ugyanolyan a küzdelmes játékot láthatott a szépszámú közönség. Mindkét oldalon adódtak kihasználatlanul hagyott lehetőségek. Közben a hazai edző, Razvan Popovici gondjai szaporodtak, mivel sérülés miatt az irányító Németh Krisztiánt, majd a csapatkapitány Kiss Balázst is le kellett hoznia, Beke pedig nagy helyzetből büntetőt hibázott.

Hatvanpercnyi játék után céllá érett a kecskemétiek egyik támadása: Fehér tört át a Vitézek védvonalain, majd Nagyhegyesi értékesítette a jutalomrúgást (10–3). A hajrában az Esztergom tolongás csapatrésze révén begyötört egy ötpontos akciót (10–8).

Az utolsó negyedórában az Esztergom nagy nyomás alatt tartotta ellenfelét, hiába. A hármas sípszó hallatán a kecskeméti kezek lendültek a magasba. Frappáns válasz volt ez a kétpontos kecskeméti siker az őszi egypontos, Esztergomban elszenvedett fiaskóra.

A felnőttek mellett a KARC kadettjei (15–5) és az öregfiúk (21–17) is nyertek, csak a juniorok szenvedtek (7–10) vereséget, így a nap a zord időjárás ellenére szépen zárult.

Extra Liga, 10. forduló

Kecskeméti ARC–Esztergomi Vitézek 10–8 (3–3). Kecskemét, 200 néző. V.: Törőcsik, Sándor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!